O Nama

Digitalni marketing za nas nije samo posao, već strast i konstantno razvijamo nove strategije i pratimo svjetske trendove kako bi postigli najbolje moguće rezultate za naše klijente. D Marketing tim je baziran u Podgorici, ali radimo na projektima širom svijeta.

Naš zadatak je da vam pomognemo u pozicioniranju vaših proizvoda ili usluga na tržištu, sve u cilju unaprijeđenja vašeg poslovanja. Sa vama smo od početne procjene i analize projekta, preko izrade i implementacije, do realizacije i održavanja.

Svako idejno rešenje naš tim detaljno osmišljava, dizajnira i razvija sa razumijevanjem svih potreba savremenog poslovanja.

Naše projekte karakteriše funkcionalnost i jedinstvenost na tržištu, ali i moderan dizajn, a sve u cilju kreiranja vizuelnog identiteta vaše kompanije na internetu, po kome ćete biti prepoznatljivi.

Svaka aktivnost se bilježi:

  • dobijate detaljne, profesionalne izvještaje na mjesečnom nivou
  • u dogovoru sa vama mogući su dodatni izvještaji po zahtjevu
  • možete uvijek fleksibilno vršiti alokaciju sredstava po vašoj želji.
KONSULTACIJE

Osluškujemo vase želje i potrebe

ANALIZA

Ispitujemo tržište u cilju isticanja vaše kompanije

IZBOR STRATEGIJE

Tražimo najbolje rješenje shodno zahtjevima

IMPLEMENTACIJA

Garantujemo rezultate koji su daleko iznad očekivanog

Zašto baš mi

Zato što je naš glavni cilj kvalitetna usluga i proizvod, i jer smo svjesni da je predstavljanje na internetu od neprocjenjive važnosti za jednu kompaniju. Želimo da iskoristite naše iskustvo i znanje kako biste dobili najbolje rezultate i povećali posjećenost vašeg web sajta. Ponosimo se dugoročnim partnerstvima koje smo ostvarili sa klijentima, izradom originalnih dizajnerskih rešenja za potrebe individualnih i kompanijskih web sajtova i uspjehom u marketinškim kampanjama koje vodimo za klijente.

Naši Klijenti

 

Klijenti

Kontaktirajte nas