Grafički Dizajn

Izrada grafičkog dizajna mora biti prilagođena vašim željama, ali i potrebama vaših potencijalnih i postojećih klijenata.

Vaš logo, brošure, vizit karte i ostali brendirani materijal mora biti nešto što odskače od konkurencije! Težimo da usaglasimo vašu ideju sa našom kreativnošću, sa ciljem da u procesu brendiranja vaše kompanije ostavimo dugoročni trag na svim marketinški bitnim mjestima, internetu, u štampi, kao i na drugim mjestima gdje se može videti vaš grafički vizuelni identitet. Grafički dizajneri stvaraju i kombinuju simbole, slike i tekst kako bi oblikovali vizuelne prikaze ideja i poruka.

Ukoliko se shvati na pravi način, grafički dizajn može biti moćan jezik komunikacije između vas i vašeg potencijalnog kupca ili korisnika usluga.

D marketing tim dobro govori dizajnerskim jezikom, odnosno vizuelnim oblikovanjem vašeg nastupa na tržištu. Voljeli bismo da saslušamo sve želje i ideje i da razgovaramo o tome šta možemo zajedno učiniti kako bi se vaša kompanija vizuelno izdvojila od svih ostalih. Garantujemo vam predan rad, poštovanje dogovorenih rokova i transparentan odnos.

Šta radimo?

Z

Logo dizajn

Z

Dizajn roll-up banera

Z

Izrada knjige grafičkih standarda

Z

Dizajn reklamnih kesa

Z

Dizajn plakata

Z

Dizajn flajera

Z

Dizajn vizit karti

Z

Dizajn bilborda

Budite pažljivi kada predstavljate sebe ili svoj proizvod, jer drugi vas vide upravo onako kako im se prikažete.

Kontaktirajte nas