Izrada Sajtova

Upoznavanjem vas i vašeg biznisa, pravimo dizajn za vaš web sajt po vašoj mjeri, koji će zahvaljujući spoju vizualnog užitka i funkcionalnosti predstaviti djelatnost kojom se bavite na najbolji način.

Većina potrošača i korisnika raznih usluga danas ima običaj da prije nego li krene u kupovinu obavi svoje početno istraživanje na internetu. Zato je za svako preduzeće bitno, bez obzira na njegovu veličinu, da ima sopstveni web sajt. Važno je da su potencijalni klijenti u mogućnosti da vam se i u toj fazi obrate putem sajta. Takođe sajt doprinosi vrijednosti brenda i predstavlja dodatni medij za komunikaciju sa klijentima.

Šta je potrebno da bi vaš web sajt uspio?

Ključni faktori za uspjeh svakog web sajta jesu detaljno planiranje i upravljanje projektom, dizajn i development, marketing i konstantno unaprijeđenje i usavršavanje.

Online tržište je okruženje gdje nije dovoljno samo napraviti web sajt, već je potrebno konstantno raditi na njemu, ako želite da postignete rezultate.

Naš zadatak je izrada modernih, kreativnih i brzih web stranica koje će krajnjim korisnicima biti jednostavne i lake za upotrebu, koje su u skladu sa najnovijim tehnologijama i standardima i koje omogućavaju bolje pozicioniranje na Google pretraživaču.

 

Koje informacije su nama potrebne za početak?

  • Kratak opis projekta
  • Sadržaj (Logo, tekst i slike ukoliko ih imate)
  • Primjeri sajtova koji vam se dopadaju

PLANIRANJE

DIZAJN

IZRADA

MARKETING

ODRŽAVANJE

Kontaktirajte nas