Google Oglašavanje

Zar ne bi bilo sjajno da korisniku koji želi nešto da pronađe, a vi mu baš to to možete pružiti, Google ponudi upravo vas kao odgovor? Kako onda navesti Google da radi za Vas?

Rješenje se zove Google Ads. Uz profesionalno urađene reklame, prave ključne riječi i efikasno podešen budžet, dobićete upravo ono što je svima cilj – najbolja reklama, na najpoznatijem pretraživaču, prikazana upravo ciljnom kupcu, po minimalnoj cijeni!

Google Ads je, najjednostavnije rečeno, plaćeno oglašavanje preko Google-a koje se temelji na pravilnom odabiru i pozicioniranju ključnih riječi. Na taj način vaša stranica postaje sve popularnija jer plaćeni oglasi imaju prednost pri pretraživanju u odnosu na druge stranice koje se koriste istim temama i ključnim riječima.

Google oglašavanje je jedan od najpopularnijih oblika digitalnog oglašavanja. Vaši korisnici koriste Google. Vaši korisnici vjeruju Google-u. Preciznim definisanjem i targetiranjem vaše ciljne grupe postižemo nisku cijenu oglasa i vrhunske rezultate.

 MOGUĆNOST TARGETIRANJA

Google Ads omogućuje da se obratimo samo osobama koje zaista traže vaš proizvod ili uslugu, uz mogućnost dodatnog targetiranja (država, grad, jezik).

 NAPLATA PO KLIKU

Google ne naplaćuje prikazivanje reklame već samo klikove, pri čemu sami određujete dnevni ili nedjeljni budžet koji ste spremni da izdvojite.

 MJERLJIVOST UČINKA

Iznos uložen u Google Ads oglašavanje moguće je uporediti sa izvještajem prodaje i time lako mjeriti isplativost kampanje i povrat na investiciju (ROI).

Naše usluge Google Oglašavanja:

  • Analiza tržišta i konkurencije
  • Predlog budžeta i trajanja kampanje
  • Određivanje iznosa dnevnog budžeta i minimalni iznos klika
  • Oglašavanje usmjereno ka određenim ciljnim grupama
  • Kontinuirano praćenje kampanje i usmjeravanje
  • Kontrola budžeta
  • Analiza efekata kampanje

Budite na pravom mjestu u pravo vrijeme. Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas